Antwoord op de vijf
meest gestelde vragen

Wat betaal ik aan de Hersteladvocaat?

De werkzaamheden van de Hersteladvocaat wordendoor de aansprakelijke partij vergoed.

Afwikkeling in vijf maanden vind ik best lang. Kan dat niet sneller?

Vijf maanden is in de wereld van letselschade bijzonder snel. De Hersteladvocaat werkt vanuit de gedachte dat alle betrokkenen met een positieve instelling willen werken aan een bevredigende oplossing en uw herstel. Als u minder ziek wordt, of minder lang ziek blijft , wordt de schade ook voor de verzekeraar beperkt. De Hersteladvocaat benadert uw zaak op een constructieve manier en probeert zo veel mogelijk geschillen in een vroeg stadium op te lossen. Zo hoeft u zich niet druk te maken over allerlei vertragende factoren en kunt u zich maximaal concentreren op uw herstel.

Wanneer gaan de vijf maanden in?

De periode van vijf maanden start direct na het eerste kennismakingsgesprek met de Hersteladvocaat.

Het gaat sneller. Krijg ik dan ook minder?

Beslist niet. De verzekeraar kijkt met evenveel zorg naar uw zaak. De feiten blijven hetzelfde, dus u krijgt gewoon waar u recht op heeft. Alleen haalt de Hersteladvocaat alle vertragende omstandigheden uit het proces. Natuurlijk heeft snelle afhandeling geen invloed op vergoeding van schade die door loopt ná de periode van vijf maanden. U houdt altijd recht op vergoeding van eventuele toekomstige schade.

De verzekeraar betaalt. Is het toch mijn Hersteladvocaat?

De Hersteladvocaat is onafhankelijk, maar wel partijdig. Het is namelijk úw advocaat, die úw belangen behartigt. Enerzijds zorgt de Hersteladvocaat voor een snelle afwikkeling wat uw herstel ten goede komt, anderzijds regelt hij de schadevergoeding waar u recht op heeft. En dit zonder dat het u geld kost.