Nicole Verpaalen

Ervaring

Al tijdens haar studie stond Nicole Verpaalen als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Tilburg cliënten bij met arbeidsrechtelijke problemen. In 2009 trad ze als jurist in dienst van een grote rechtsbijstandverzekeraar, waar ze zich specialiseerde in het aansprakelijkheids- en letselschaderecht.

Sinds haar overstap naar de advocatuur in 2017 versterkt Nicole het team van de Hersteladvocaat. Ze is een bevlogen medewerker met veel belangstelling in de mens en een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Zij zet zich volledig in voor haar cliënten en hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en een duidelijke uitleg.

Studie

Haar studie Rechten voltooide Nicole aan de Universiteit van Tilburg. Zij is privaatrechtelijk afgestudeerd. Tijdens haar carrière in de verzekeringsbranche volgde ze tal van opleidingen op het gebied van aansprakelijkheid en letselschade.

Lidmaatschappen & nevenactiviteiten

Naast de dossiers die Annet behandelt treedt zij op als rechter plaatsvervanger bij de Rechtbank Rotterdam. Ook schrijft zij met enige regelmaat een artikel voor een vakblad en geeft Annet gastcolleges op de hogeschool samen met haar collega Floor Straathof.

  • Lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
  • Lid van de Jonge Balie ‘s-Hertogenbosch